SET Pre 1.0 UYGULAMA ÖLÇEĞİ YAYINDA

Kurumumuzun da ortağı olduğu "Self Evaluation As A Means Of İmproving Pre-School Education" projesinin fikri çıktısı olan  SET Pre 1.0 uygulaması tüm anaokulu öğretmenleri için kullanıma hazırdır. Bu ölçek okul öncesi öğretmenlerinin öz değerlendirme yapabilmeleri için tasarlanmış çevrimiçi bir araçtır.

Kullanıcılar 4 farklı alanda(Ben, öğretmen; Ben ve çocuklar; Ben ve ebeveynler; Ben ve çevre) toplam 60 ifadeyi içeren anketi doldurduktan/tamamladıktan hemen sonra sonuçları alır.

Sonuçlar grafikler ve metinler kullanılarak görüntülenir. Ayrıca, uygulama öğretmen yeterliliklerini, becerilerini ve niteliklerini daha da geliştirmek için özel öneriler içermektedir. Uygulamaya erişmek için lütfen buraya tıklayınız.

24.07.2023 296

24-07-2023