Niyazi GÖKKAYA - KURUM MÜDÜRÜ

1980 Antalya doğumlu evli ve iki çocuk babasıdır. İlkokul ve ortaokulu Aydın´da lise öğrenimini Antalya´da tamamlamıştır. Lisans Eğitimini SDÜ Burdur Eğitim Fakültesinde, Lisansüstü eğitimini MAKÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde tezli olarak yapmıştır. Öğretmenliğe 2002 yılında Erzurum İli Karaçoban İlçesi Erenler Köyü´nde başlamıştır. Sırasıyla Burdur´da Çavdır İlçesi Anbarcık İlkokulu, Ağlasun İlçesi Kibrit İlkokulu ve Çeltikçi İlçesi Bağsaray Ünal Gürhan Ekiz İlköğretim Okullarında sınıf öğretmeni olarak görev yapmıştır. 2010 yılında Burdur Özel Eğitim Uygulama Okulu´nda 10 yıl müdür yardımcılığı görevinde bulunmuştur. 2020 yılı Eylül ayında Rehberlik ve Araştırma Merkezi´ne kurum müdürü olarak atanmıştır.